A korlátok elmosódnak a Cyberpunk 2077-ben.

Gondolom senkinek nem okozott nagy újdonságot, hogy a Cyberpunk 2077  ausztrál 18+-os besorolása után az ESRB is M-es (mature) jelöléssel látta el a játékot, azaz kizárólag felnőtteknek ajánlott a kipróbálása. A fejlesztők ezúttal egy újabb apróságot árultak el a játékkal kapcsolatban: mindenkire rá fogják hagyni, hogy saját maga állítsa be a karaktere nemi szervét.

Ez nemtől függetlenül állítható lesz, ezen kívül pedig minden további adott a nemi szervek testre szabásához,

azaz kedvünk szerint szabadon állíthatjuk a nemi szervek, mellek méretét, de még a fenék nagyságát is ránk fogják bízni.

Ennek egyébként később fontos szerepe lesz, ugyanis a játékban nemi aktusra is számos ízben sor kerülhet. El lehet vinni egy körre az örömlányokat, de más NPC-kkel is bonyolíthatjuk majd szexuális életünket, ráadásul mindezt belső nézetes kamerából nézhetjük végig.

Ha már ti sem bírjátok a várakozást, összeszedtük nektek egy videóban a Cyberpunk világának a történetét, addig is talán ezzel kicsit csillapíthatjátok a vágyakozást:

 

Az biztos, hogy a Cyberpunk 2077 igazi beteg cucc lesz, a jó értelemben persze. A naptárban mi már bekarikáztuk a szeptember 17-ét. Én már a lefagyasztásos módszeren is eltöprengtem, de Cartmannek sem jött be annak idején, amikor a Nintendo Wii-re kapott rá.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×