A május 5-i frissítés nem csak új játékmódokat hozott, de egy szeretett járművet vett el a Warzone játékosoktól. Kikerült a chopper.

Május 5-én az Infinity Ward kiadta a Call of Duty: Modern Warfare / Warzone legújabb frissítését, behozva új multiplayer játékmódokat és Warzone változásokat. Ahogy haladunk szépen előre a 3. évadban, úgy jönnek be a legújabb tartalmak is.

Modern Warfare Multiplayer

Ami a Modern Warfare játékmódjait illeti, a Ground War, a GW Reinfected, a Cranked és a 3v3 Gunfight kikerült, helyette bejött a Demolition és a Boots a Ground War-ban. A Demolotion-ról írtunk tegnap egy leírást.

A Shoot the Ship átalakult Shipment 24/7-é, és egy kis csavarral a Gun Game-ből Gun Game Reloaded lett. Ebben a verzióban a szokásos alapértelmezett fegyvereket speciálisak váltják fel, míg a játékmód szabályai változatlanok.

Warzone – Viszlát Chopper

Kép forrása: Infinity Ward / Twitter

Ahogy arra számítani lehetett, bekerült a Plunder Trio, a Blood Money Trio. Ami talán ennél is fontosabb, a Warzone terepéről a helikoptereket teljesen eltávolították. Hogy ennek pontosan, mi az oka, arra egyelőre nem adott magyarázatot az Infinity Ward. Sokan úgy vélik, hogy sokan a jármű egy hibáját arra használták, hogy tisztességtelenül nyerjenek. Valószínűleg, ha sikerül javítani a hibát, visszakerülhet a játékba.

Annak érdekében viszont, hogy csökkentsék a kellemetlenséggel járó frusztrációt, mostantól dupla XP, dupla weapon XP várható, és a Battle Pass szinteket is gyorsabban lehet elérni egészen péntekig.

Kép forrása: Infinity Ward / Twitter

Egyéb szépségek

Természetesen, ahogy azt kell, kozmetikai kiegészítőkre is gondoltak a fejlesztők, így most elérhető a Plunder Pack 1200 CoD pontért.

Kép forrása: Infinity Ward

A Mace Guns Blazing csomag már 2400 CoD pont, de izgalmas újdonságokat tartogat.

Kép forrása: Infinity Ward

Ami viszont hiányzott a frissítésből, az az Akimbo pisztolyok és az RPG-k változása, melyet állítólag hamarosan eszközölnek a fejlesztők.

Neked tetszenek az újítások?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×