Holnap érkeznek a PL és az SPL TOTSSF Player Pickjei. Most a választás előtt segítünk, hogy melyik játékosok érik a legtöbbet a piacon.

Végre hamarosan itt a csütörtök és érkeznek a rewardok. A hétvégi kőkemény munkánk megtérülhet, és egy jó játékossal bővíthetjük a csapatunkat. Legalábbis ez a cél. A TOTSSF alatt kizárólag a szezon csapataiból kaphatunk játékost. Most a PL és az SPL játékosok eshetnek.

SPL

A múlt héten, miközben nyitottam a csomagjaimat alaposan át kellett gondolnom, hogy pontosan melyik játékosra is van szükségem. Három dolgot veszek figyelembe ilyenkor. Van-e helye a kezdőmben? A cserepadra befér? SBC foddernek jó lesz? Egyértelműen a prioritást ebben a sorrendben határozom meg, hiszen az első csapatomat szeretném minél erősebbé tenni. Erre a hétre készülve két listát hoztam nektek, melyek segíthetnek a választásban. Az első a játékosok ár szerinti sorrendje:

Árak szerda 16:00 órai állásnál.

Mint látható, Kevin De Bruyne a legértékesebb lap. Nem csoda, hiszen a középpályán mindenhol használható. Utána Van Dijk következik, akit a PL jelenlegi legjobb csatára Sergio Aguero követ. Richarlison lapja is csak 93-as, de értékei Ronaldo ikon lapjával vetekednek. PL-ből szerintem majdnem mindenkit érdemes beépíteni, ha van lehetőségünk. Aki csereként vagy kezdőként használható az SPL-ből az egyedül Giovinco.

Nézzük a Rating és a link szerinti táblázatot:

SBC fodder szempontjából Alisson a legjobb választás.  A brazil kapus rendesen megdobja a ratinget, így ha hasznosat nem tudunk, őt érdemes kiszedni. Thiago Silva és Marquinhos duojával bárhova berakható. SPL-ből az Al Nassr és Al Hilal adja a legtöbb játékost, így velük tudunk játszani. Ráadásul, ha pechesek vagyunk  és csak SPL játékosokat kapunk, érdemes Amrabat és Hamdallah lapjait kivenni, hiszen perfect linket adnak.

Reméljük segített a táblázat és könnyebb lesz a játékosok közötti választás.

Ti kit látnátok szívesen?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×