Ismét CS:GO skinek adják a SteelSeries témáját.

Nem ez az első alkalom, hogy a SteelSeries valamilyen Counter-Strike motívumot jelenít meg a perifériáin, és valószínűleg nem is az utolsó. A Hyper Beast kollekció után egyszerűen kapkodtak a vásárlók, hamar el is fogyott a raktárkészletekről. Ezúttal is hasonló limitált kiadás érkezett, ám a tematikát a Neon Rider kollekció nyújtja.

Újabb arcát mutatja meg a Sensei, ami 10 éve hatalmas sikert aratott az FPS játékosok körében. A Sensei Ten Neon Rider Edition belseje természetesen a mai igényeknek megfelelő. Egy TrueMove Pro szenzort kapott, ami a gyártó állítása szerint jobb, mint a korábbiak (PMW3360), szóval panaszra nem lesz okunk. Az RGB karácsonyfadíszek sem hiányoznak és a festés is egyedi természetesen. 79,99 dolláros árcédulát kapott, átváltva 25-30 ezer forintot körül mozog az ára.

Az egér mellé két egérpad is érkezett. Az egyik a QcK L Neon Rider Edition, ami nagyméretű (450x400mm), ám ennek ellenére viszonylag vékony a maga 2 mm-es magasságával. A QcK Prism XL Neon Rider Edition már egy jóval nagyobb példány a maga 900 mm x 300 mm x 4 mm-es méreteivel. Ráadásként még RGB széleket is kapott, így valóban teljes pompában tündökölhet a klaviatúránk.

A kisebb pad 19,99 $-ról indul, a nagyobbért pedig 69,99 $-t kértnek, azaz hazánkban az előbbi 6500 – 8200 forint között érkezik, míg a nagyobbért egészen 22-28 ezer forintot is elkérhetnek.

 

Azt azért megjegyeznénk, hogy a megszokottnál magasabb árakért a forint gyenge árfolyama a felelős, ugyanis jelenleg 323 forintot kell kifizetnünk egyetlen dollárért. 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

×