Egyre izgalmasabbnak tűnik a negyedik szezonnal érkező új, egyelőre meg nem nevezett pálya.

Korábban már beszámoltunk nektek róla, hogy az Infinity Ward elismerte, még nem látott helyszínekkel bővül a most ismert Warzone pálya, Verdansk. Erről korábban egy fejlesztő beszélt egy interjúban, most viszont újabb infók láttak napvilágot.

Bár Verdansk bővítése is még lóg a levegőben, már korábban is hallani lehetett híreket, hogy a negyedik szezonban egy új pálya is bekerül a játékba. Azt még nem tudni, hogy a mostani mellé, vagy helyett érkezik, a részleteiről viszont már egyre többet tudni vélünk.

Urzikstan kiszámíthatatlan időjárása

A Twitteren látott napvilágot három kép a készülőben lévő Urzikstan pályáról. Bár a forrás állítása szerint a helyszín még távol áll a megjelenéstől, bizonyos részletek már tisztán kiolvashatók.

A ModernWarzone nevű profil bejegyzésében az áll, az új pályán, ami a szezon négy alatt érkezhet valamikor, a gáz helyett majd a homokvihar elől kell menekülnünk.

Mindig jó látni, mikor egy kis csavart tesznek a már unalmasra használt gáz elől menekülésbe. A Battlefield 5-ben hasonló megoldás volt, ott azonban fel is perzselődött a pálya a körön kívül. Az új CoD Warzone pályán ezek alapján mi fulladozásra számítunk majd.

Ti szeretitek Verdansk-ot, vagy jobban örülnétek, ha lassan érkezne egy másik játszható pálya a játékba?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×