A Naughty Dog végre új előzetest mutatott be az év egyik talán legjobban várt játékához, a The Last of Us 2-höz. Vigyázat, nyomokban spoilereket tartalmazhat.

Egyre közelebb kerülünk a The Last of Us 2 megjelenéséhez, ami a legfrissebb bejelentés szerint 2020. június 19-én esedékes.

A Naughty Dog ma délután magyar idő szerint 4 órakor egy friss előzetest mutatott be, melyben még jobban megismerhetjük a zombiktól hemzsegő, kalandokban bővelkedő játék világát.

 

A The Last of Us talán mondhatjuk, hogy az egyik legjobban sikerült zombi-apokalipszis témát feldolgozó játék, mely eredetileg 2013-ban jelent meg PlayStation 3-ra. Mind a történet, a karakterek, a játékmenet olyan lenyűgöző, izgalmas és drámai volt, hogy a különböző díjátadókon összesen 17 díjat zsebelt be. Természetes volt tehát a rajongók részéről az igény, hogy elkészüljön a második rész, melyet a Naughty Dog évek óta gondosan fejleszt.

Persze közben több dolog is beárnyékolta a megjelenést. Tavaly ősszel a Sony bejelentette, hogy a fejlesztés érdekében csúsztatják a megjelenést, ami a koronavírus-járvány miatt aztán megismétlődött. Egy ideig bizonytalan volt, hogy mikor vehetjük kézhez, azonban nemrég, a rajongók nagy örömére bejelentették a június 19-i dátumot.

Kép forrása: Sony

Üröm volt örömben, hogy közben a történetről egy igen sokat bemutató videó jelent meg az interneten, melyet állítólag a fejlesztő és a kiadó egy külső partnere szivárogtatott ki. Reméljük azonban, hogy a spoiler nem tántorított el senkit, és a nyáron mindenki újra beleveti magát Ellie és Joel lehengerlő történetébe.

A The Last of Us története persze már a filmkészítők fantáziáját is megmozgatta, így az HBO sorozatot készít belőle.

A The Last of Us 2 tehát június 19-én érkezik PS4-re, magyar felirattal.

Te várod a játék megjelenését?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×