Meglepő Warzone Victory-t rögzített az egyik Call of Duty játékos. Az utolsó párbaj nem a pályán, hanem a Gulágon ment végbe.

A gigabájtoktól folyamatosan csak duzzadó Warzone mindig meg tudja lepni a játékosokat. Az Infinity Ward által fejlesztett Call of Duty battle royale egy pillanat alatt elvarázsolta a lövöldék kedvelőit, néhány nap alatt több milliós játékostábor alakult ki. Ám mivel Free-to-Play modellt kapott, sajnos a csalók figyelmét is felkeltette a játék. Több nagyobb influencer is azért fordított hátat a játéknak, mert a menetek túlnyomó többségében cheaterekkel akadtak össze.

Sajnos a szabályszegők hatása meglátszik a játékosszámokon, képes néha őrületes pingeken is percekig meccseket keresni a rendszer. Ha pedig talál egy várót, akkor sem biztos, hogy minden flottul fog menni:

 

Bárcsak minden bug olyan adakozó lenne, mint a fenti videóban látható. A győztes több, mint 10 percet töltött a Gulágban, amikor végre bedobott egy ellenfelet neki a játék. Út közben elfogyott a játékból minden más játékos, így ebben az esetben a Gulág döntött a Warzone Victory alanyáról.

Ha nem bugolt volna be ennyire a játék, nem jöhetett volna össze az ikonikus összecsapás, ugyanis a Gulág egy bizonyos idő után lezárul. Ebben az esetben viszont váróba helyezett egy játékost, így mindenképpen le kellett játszani a küzdelmet. Sajnos egyre sűrűbben használják ki ezt a hibát a játékosok ahhoz, hogy elkerüljék a komolyabb összecsapásokat és csak egy utolsó 1v1-en múljon a győzelem sorsa.

Remélhetőleg az Activision és az Infinity Ward felfigyel a hibára és mihamarabb javítják.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×