A PUBG Corp. ismét az érzelmeinkkel játszik.

A PUBG Mobile-lal ellentétben a PC-s verzió nem igazán szokott nagyobb crossover eseményeket kapni. Pedig a lelke mélyén minden rajongó örült volna egy Resident Evil crossovernek. Úgy néz ki, hogy most a PC-sekre is rámosolyoghat a szerencse, ugyanis tegnap, a nemzetközi Star Wars világnapon a PUBG Corp. egy meglehetősen izgalmas képet posztolt ki a Twitter üzenőfalára:

Az amúgy meglehetősen Star Wars feelingűre sikeredett kép mellé pedig hagytak még ráadásképp egy Mandalorian idézetet is. Ennek köszönhetően egyből elindultak a találgatások, hogy vajon valóban egy Star Wars x PUBG crossover van-e a levegőben, amit már csak azért sem tartunk elképzelhetetlennek, mivel a Fortnite-ban már rendeztek hasonlót.

Lehet, hogy most épp a PUBG kerül sorra?

Őszintén szólva, mi örülnénk, ha valami hasonló nagyobb kaliberű eseménnyel dobnák fel a PUBG világát. Már csak azért is remek lenne, mert ezzel rengeteg játékost lehetne visszacsábítani. Elég ha visszaemlékszünk az április elsejei Fantasy Royale-ra, ahol a fejlesztők még csak nem is törték nagyon magukat a saját elmondásuk alapján.

A kérdés: vajon mindez tényleg megtörténik?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×