Az Activision válaszolt a rajongók panaszaira, melyek szerint a Battle Pass nem igazán mutatja az előrehaladást. A kiadó foglalkozik az üggyel.

Az utóbbi időben néhány játékosnak feltűnt, hogy valami nincs rendben a Modern Warfare/Warzone Battle Pass körül. A BP ugyanis néha nem működik, nem mutat előrehaladást annak ellenére, hogy a játékos bizony szerez XP-t. Ezt külföldi oldalakon, de a Warzone és Modern Warfare magyar csoportjaiban is többen szóvá tették.

Maga a Battle Pass egyébként ingyenes és prémium jutalmakat kínál a fizetős és ingyenes játékmódokban is, nem beszélve a megvásárolható kozmetikai csomagokról. Hamarosan azonban úgy tűnik, véget érnek a problémák, ugyanis az Activision Twitter bejegyzése szerint már foglalkoznak a javításokkal.

Annak ellenére, hogy nem látszódik, a Battle Pass továbbra is rendeltetésszerűen működik. Dolgoznak a probléma megoldásán, hogy mindenki lássa az elért jutalmakat és szinteket – derül ki az Activision leírásából.

Ez azt jelenti, hogy bár a Battle Pass valójában elszámolja az XP-t és halad szépen előre, ezt a játékosok nem látják. Joggal gondolhatja mindenki, hogy nem ér el szinteket, de hál’ isten, ez nem igaz. Sajnos a rengeteg tartalom, melyet a játék tartogat, illetve a rengeteg rendszeres frissítés néha azt okozza, hogy egy-egy rendszer összeomlik.

Szerencsére azonban a fejlesztők tisztában vannak a Battle Pass problémákkal is, így hamarosan jön a javítás.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×