Egy nemrég készült interjúban a fejlesztők többek között arról beszéltek, hogy miért úgy alakulnak a Warzone játékmódjai ahogy. Egyébként jön a duo.

Régóta kérdés a Warzone játékosok körében, hogy miért limitálják mindig a játékmódokat. A közösség az utóbbi időben többször felháborodott, hogy amint bekerült egy új mód, azzal együtt egy másik kikerült. A GamerGennel az Infinity Ward és a Raven Software vezető fejlesztőivel, Taylor Kurosakival és Amos Hodge-al készített interjút, melyben a játékmódok témája is szóba került.

Kiderült, hogy a fejlesztők számára kihívást jelent mindegyik játékmód és felállás folyamatos fenntartása, különösen azért, mert az minden esetben +150 játékost jelent meccsenként. Ez különösen a világ kisebb régióiban okoz fejtörést.

Erre talán mondhatjuk, hogy az Activision talán túl nagy fába vágta a fejszéjét, nagyon jó rendszert akartak kidolgozni, 150 játékossal, folyamatos szervereléréssel, de úgy tűnik, hogy a játékmódok fenntartásánál már nem olyan egyszerű mindez.

Kép forrása: Activision

„Szeretnénk a Warzone-ba új játékmódokat hozni, ugyanakkor nem lehet tíz vagy tizenöt játékmód egyszerre jelen. Az emberek folyamatosan rossz szerverkapcsolatot, hibákat tapasztanának, hiszen 150 játékos nagyon sok. Megpróbáljuk megtalálni az egyensúlyt az alap játékmódok és a rotálhatók között. Amikor kijön egy új játékmód, persze arra is figyelünk, mire vágyik a közösség” – mondta Amos Hodge.

Hodge az interjúban azt a korábbi szivárgást is megerősítette, hogy dolgoznak a duo felálláson, ami hamarosan megjelenik. Most még néhány hibán dolgoznak, mielőtt kiadják. Kurosaki szerint a fejlesztőcsapatok most minden erejükkel azon vannak, hogy a lehető legkedveltebb játékmódok állandóan elérhetők legyenek, hogy a közösség elégedett legyen.

„Mindenki másképp akarja játszani a játékot, ami igazán izgalmas, ezért megpróbáljuk kitalálni, hogy milyen állandó módok kellenek és mik azok, amiket limitálni tudunk” – mondta Kurosaki.

A Call of Duty: Warzone-ban hamarosan tehát megjelenik a Duo mód. Addig is ne feledjétek, hogy a fejlesztők igyekeznek, ám nincs könnyű dolguk. Legyünk türelemmel!

 

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×