Tigene élőben közvetítette, ahogy 2-1-re végül megverték ellenfelüket és bejutottak a május 12-én induló bajnokságba.

A Riot Games által kiadott VALORANT hihetetlen sikernek örvend. Még meg sem jelent a játék, már bajnokságokat rendeznek. A napokban a KODIAK által vezetett csapatnak szurkolhattunk a Twitch Rivals eseményen, most pedig újabb magyar érdekeltségű verseny lesz terítéken.

Tigene és csapata az Absolute Masters második kvalifikációján biztosították be a helyüket.

Az Absolute Masters bajnokság, melyet a hasonló nevű Absolute Legends szervez, egy 32 csapatos torna, melynek összedíjazása több, mint 1 millió forint lesz (3000 euró). Tigene csapatának a kvalifikáció legjobb 4 csapatába kellett bejutni, hogy a legjobbak közé kerülhessenek. A főtáblán olyan játékosok csapatai várták őket, mint s1mple vagy m1xwell.

Az  legjobb 16-ig viszonylag sima meccsek fogadták őket, ott aztán a květinky ellen játszották. Itt még csak 1 pályát toltak, 13-9-el küldték haza az ellenfelüket, és az eredmény ellenére ez sem volt szoros. Simán lehetett volna 13-3 is a végeredmény. A második kör már BO3 volt, kicsit több kihívással. Az ellenfél a Medusa Gaming volt, akikkel egy szoros meccsen 2-1-es eredményt játszottak és jutottak be a legjobbak közé.

A bajnokság május 12-én indul, a hivatalos csatorna mellett pedig jó eséllyel majd Tigene twitch oldalán is követhetjük majd az eseményeket.

Szurkoljunk együtt a Need More DM-nek, hogy a lehető legjobb eredménnyel zárhassák a VALORANT egyik első komolyabb tornáját.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×