A Team Kodiak_Official a C csoportban kapott helyett, ahol 3 mérkőzésen dőlt el a továbbjutás. Így szerepeltek a magyarok a Twitch Rivalson.

A hétvégén tartják Európában a VALORANT Twitch Rivalst, amire a magyarokat is meghívták. Hazánkat KriszhAdvice, TheVRJani, bLYYYPLAYS és KODIAK képviselte kiegészülve egy cseh tartalomgyártóval. A versengés a jó cél érdekében zajlik, hiszen a nyereményeket a koronavírus elleni harcra ajánlották fel a streamerek.

A mieink a C csoportba kerültek, ahol olyan ellenfelekkel néztek szembe, mint LotharHS, izakooo, 1mpala vagy Fnatic POW3R.

Twitch

Az első meccsükön rögtön az utóbbi és csapata ellen kellett szembenézniük, melyet a fő csatornán is közvetített Medic, Drakos és Pansy. A binden tartó összecsapás nagyon szorosra sikeredett, az első félidőben oda-vissza mentek a körök. Jani Revolvere és KriszhAdvice Operatora is többször jól eldurrant, de végül nem sikerült behúzni a találkozót. Bár nagy volt a hajrá végül 13:11-re kikaptak a srácok.

Eredmény: 11:13 (Bind)

 

Mondjuk egy nagyon érdekes túrást is láthattunk, ami nem éppen segítette elő a csapatot.

 

A második találkozón az Overwatch játékos woobzor ellen néztek farkasszemet szintén Binden. Támadó oldalon 4 kört sikerült csak hozni, így hatalmas előnnyel indult az ukrán-orosz twitch csapat.

 

A pisztoly és eco kört be is húzták, így egyre kevesebb lehetősége maradt a magyaroknak. Sajnos csak egy kör jött össze védő oldalon, így 13:5-re kikaptak a második mérkőzésen is.

Eredmény: 5:13 (Bind)

 

A harmadik meccsen változott a pálya és Havenre készülhettek a srácok. A csapat kommunikációval volt néha „probléma”.

A meccset végül elbukták, így 0:3-as eredménnyel véget ért a srácok számára a verseny. Bár győzelemmel nem, szép jelenetekkel, vicces mozdulatokkal és izgalommal töltötték meg a fiúk a szombat délutánunk. Reméljük legközelebb is látjuk őket. Mi biztos ott leszünk és szurkolunk ismét.

Ti néztétek a meccseket?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×