Az Activision már tud a problémáról, megoldás azonban még nincs.

Nagy sikernek örvend a Modern Warfare magában is játszható battle royale módja, a Warzone. Az Activision tanult a tavalyi hibájából, idén végre ingyenesen tették elérhetővé a módot, ellenben a tavalyi Blackouttal.

A siker szinte garantált volt, arra azonban kevesen mertek volna fogadni, hogy nagyjából 1 hónap alatt több, mint 50 millió játékos próbálja majd ki a játékot.

A fejlesztők természetesen érzik, hogy mekkora lehetőséget kaptak azzal, hogy a Warzone így berobbant, úgyhogy meg is tesznek mindent, hogy a lehető legjobb élményt biztosítsák.

Valami nincs rendben a hangos csevegéssel

Sajnos a redditet és a twittert is ellepték a hírek, miszerint a Warzone hangos csevegés funkciója valamiért nem rendeletetésszerűen működik. A játékosok arról számolnak be, hogy a party chat várakozás közben rendesen üzemel, sőt a meccs elején sincs baja. Később azonban, nagyjából bármilyen interakciótól egyszerűen elnémul.

A hiba a legkülönfélébb módokon fordul elő:

  • olykor mindenkinek elszáll
  • van, hogy csak a csapat 1 tagjának
  • máskor véletlenszerűen elmegy és jön vissza mindenkinek

Sajnos a közösség hiába keresett valamilyen okos megoldást a problémára, egyelőre nincs széles körben működő válasz a problémára.

Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a fejlesztők reagáltak is, pontos tájékoztatást azonban nem adtak a hibával kapcsolatban. Az Activision támogatói arra kérik a játékosokat, hogy kövessék figyelemmel a frissítéseket.

Reményeink szerint semmi komoly hiba nincs a játék kódjában, akkor ugyanis bármelyik nap érkezhet a javítás. A fejlesztők egyébként már többször bizonyították, hogy nagyon figyelmesek, az esetek túlnyomó többségében azonnal reagálnak minden felmerülő problémára.

Ti toljátok a Warzone-t? Ez most a legjobb battle royale, vagy más a favorit?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×