Elég zavaros az egész sztori, az viszont fix, hogy valami nagyon készül.

Tulajdonképpen azóta téma a Source 2 implementálása a CS-be, amióta a VALVE másik sikerjátéka, a Dota 2 megkapta a teljes támogatást. A moba már közel 5 éve áttelepült az új motorra, miközben a Global Offensive egyedül egy kis szeletet, a Panorama UI-t kapta meg.

Itt lehet a megváltás

A VALORANT megjelenésével a Counter Strike fejlesztői is észbekaptak, ha most nem kapcsolnak 120%-ra, a játékuk hamarosan egy homályos emlékké válhat. Amióta a RIOT zárt béta stádiumban kvázi mindenki számára elérhetővé tette a kompetitív piacra szánt fps játékét, a CS:GO megállás nélkül kapja a kisebb-nagyobb frissítéseket.

Azt már korábban megírtuk nektek, hogy HenryG szerint néhány hónapon belül jöhetnek a 128 tickes MM szerók, most viszont egy még érdekesebb hír kezdett terjedni az interneten.

A Twitter kínai klónján, a Weibon jelent meg egy hivatalos bejegyzésben, hogy bizonyos frissítések május 18-ig várakoztatva lesznek, ugyanis ekkor érkezik a Source 2, amihez majd minden rendszernek alkalmazkodnia kell.

A bejegyzésben tisztán olvasható (egy gyors fordítás után), hogy a Source 2 valószínűleg május 18-án érkezhet.

A korábban is már megbízhatónak bizonyult ValveNewsNetwork is arról számolt be, hogy a következő 2 hónapban már érkezhet a Source 2, a kínai poszt pedig ezt tökéletesen alátámasztja.

Ha május 18-án nem is az élő szerverekre, de a CS:GO bétába simán berakhatnák, így mindenkinek lenne esélye darabokra szedni és visszajelzést küldeni, még mielőtt bekerül a rendes játékba.

Szerintetek időben kaptak észbe a CS:GO fejlesztői, vagy már késő és a VALORANT lesz az új kompetitív fps király?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×