Néhány óra leforgása alatt egyre több csalót jelentettek a Fortnite játékosok. Valami nincs rendben a klienssel, az esetek nagyon hasonlítanak egymásra.

A Fortnite Battle Royale a világ egyik leghíresebb és legjátszottabb ingyenes lövöldéje. Az Epic Games által dédelgetett cím több rekordot is magáénak tudhat. Megjelenésekor fennállt annak a veszélye, hogy a hatalmas sikerrel a rosszakarók is megjelennek. Mindamellett, hogy kényelmes modell a Free-to-Play és így az elérése is nagyobb a játékoknak, többnyire a csalók melegágya is egyben.

Az Epic-nek viszont sikerült egy fantasztikus anti-cheatet létrehozni, le merjük fogadni, hogy a játékosok nagyja még sosem találkozott csalóval játék közben. A baj viszont az, hogy lehetséges ez hamarosan megváltozik.

Aim Assist Is OP now from FortNiteBR

Redditen a mai nap pár órán belül több szabályszegőt is jelentettek, az általuk használt program pedig kísértetiesen hasonlít. Lehetséges, hogy piacra került egy új program, ami képes hatásosan megkerülni az Epic által használt anti-cheatet. S ha ez igaz, bizony nagy valószínűséggel meg fog ugrani a közel jövőben a csalók száma.

Wallhack, aimbot, teleporting anywhere, no damage from storm. Anti-cheat my ass. Good job epic. from FortNiteBR

A szóban forgó játékosok gyakoraltilag egy helyből szereznek Victory Royale-okat. A program beméri nekik, hogy merre találhatók az ellenfelek, s átveri a klienst, azt az információt közli a szerverrel, hogy az adott ellenfél mellett állnak. Vagyis a csalóknak elég egy helyben lövöldözni shotgunnal, az áldozatok bárhol legyenek a pályán, elszenvedik a sebzést.

Reméljük az Epic Games felfigyel az új hullámra és mihamarabb javítják a rést a pajzson. Kár lenne, ha a játék a csalók zsákmányává válna.

17

×