Régóta sejtjük, hogy előbb-utóbb a fejlesztők bővítik a Warzone elérhető területeit, még izgalmasabbá téve a terepet. Úgy tűnik, valóban ez következik.

A Call of Duty: Warzone adatbányászai egyetértenek abban, hogy amennyiben az új területek megnyílnak, oda eljutva igen értékes loothoz lehet majd hozzájutni. Ezt arra alapozzák, hogy a Warzone-ban is látható bunkerek más játékokban (Fortnite, Apex Legends) mindig valamilyen különleges felszerelést rejtenek.

A Warzone közösségben egyébként hatalmas easter egg vadászat indult, mivel az utóbbi időben piros belépőkártyákat találtak a pályán. Hogy ezek pontosan mire jók, egyelőre nem lehet tudni, de sokan úgy vélik: ez kell majd ahhoz, hogy kinyissuk a bunkerek ajtaját, és belépjünk az új területekre.

A Modern Warfare és Warzone április 28-i frissítése új játékfájlokat hozott, amit természetesen az adatbányászok máris elemezni kezdtek. Ebből kiderül, hogy a bunker ajtaja bizony kinyílik. Az animáció elég egyértelmű.

Ahogy ebben a Twitter videóban is látszik, a fájlok adatai egyértelműek: az ajtónyitásra utalnak. Ez nagy előrelépés a Warzone közösség számára, akik heteken keresztül spekuláltak, hogy mi lehet a módja annak, hogy kinyissák a bunkereket. Lehet, hogy hamarosan az is kiderül, hogy milyen kapcsolat van az ajtó és a már megtalálható, eddig haszontalan belépőkártyák között.

Kép forrása: Youtube

A bunkerek megnyitása talán régóta terve az Infinity Ward-nak, bár én azt is el tudom képzelni, hogy semmit nem akartak vele kezdeni, míg a közösség ki nem találta, hogy oda be akar jutni. Ki tudja. Ez alapján viszont úgy tűnik, hogy hamarosan valóban kinyílnak az ajtók, és játékosok százai próbálnak majd bejutni a bunkerekbe.

Heves bunkercsaták várhatók majd akkor. Te már várod?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×