Az Area F2 egy Close-Quarters Battle ingyenes lövöldözés játék, melyet mobilra fejlesztettek. A béta után most hivatalosan is megjelent világszerte.

Mondhatni a vártnál hamarabb jelent meg az Area F2, melyet a legkönnyebben talán úgy lehetne leírni, mint egy mobilos Rainbow Six: Siege-et.

A játék béta időszaka néhány hónapja indult, most pedig meg is jelent és elérhető mindenki számára a PlayStore-ban és az AppStore-ban is. A játék alapvetően free-to-play, de azért tudunk benne költeni igazi pénzt is.

A megjelenés alkalmából ráadásul most a letöltés után 7 napig az összes ügynök (karakter) ingyen elérhető (az akció május 31-ig aktiválható).

 

A játék lényege tehát az, hogy 5v5 harcok során egy kell támadó, illetve védekező szerepet betölteni, különböző karakterekkel. Ahogy a Siege-ben, jelen van a drónozás, a faltörés, persze mindez kicsit visszafogottabb grafikával. A környezet ugyanúgy rombolható. Jelenleg már több mint 20 karakter elérhető, melyek mind különböző képességekkel bírnak.

 

A játék a vélemények alapján nagyon is jól működik, a fejlesztők jó munkát végeztek. A játék hivatalosan április 30-án jelenik meg, de már most letölthető.

Te ki fogod próbálni?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×