Az Infinity Ward nemrég világossá tette, hogy hamarosan változtatnak az ellentmondásos Akimbo pisztolyon és az RPG-n a Modern Warfare-ben és a Warzone-ban.

Talán mondhatjuk, hogy az Akimbo snake shot 357s egy igen népszerű fegyver a Mondern Warfare-ben, már csak azért is, mert a játékosok agresszív játékstílusban kiváló hasznát tudják venni. Mivel közelre és középtávra iszonyatosan nagyot sebez, sokan azt kérték, hogy nerfeljék a fegyvert. Ez most úgy tűnik, meg is történik.

Az Infinity Ward tervezési igazgatója, Joe Cecot elmondta: hamarosan változtatnak az Akimbo statjain.

Kép forrása: Dexetro

„Dolgozunk egy kisebb frissítésen az Akimbo kapcsán. Ezt még kicsit tesztlenünk kell” – mondta a fejlesztő kifejezetten annak kapcsán, hogy sokan a nerfet várják.

Azt is hozzátette, hogy a következő nagyobb frissítések viszont egy másik fegyverben is változást hozhatnak. Ez a Modern Warfare és Warzone terepén is megtalálható RPG.

„Az RPG szintén finomhangoláson megy keresztül egy későbbi, nagyobb frissítésben” – tette hozzá.

A változás valószínűleg sok játékos számára megkönnyebbülés lesz, főleg azok számára, akiket zavart az Akimbo hatása. Sokan írtak bejegyzést és tettek közzé videót arról, hogy az Akimbo olyan nagyot sebez, hogy több játékos mérgében ki is lépett a játékból. Hogy a változások pontosan mikor érkeznek, még kérdéses.

Itt például csapatokat intéznek el vele:

These revolvers are not broken at all from r/CODWarzone

Szerinted is szükség van az Akimbo nerfre a játékban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×