Megérkezett a Fortnite legújabb frissítése, a v12.50. Ezúttal bőven telepakolták újdonsággal a csomagot a fejlesztők.

A reggeli órákban megjelent a Fortnite legújabb frissítése, a v12.50. Kezdett kiürülni a játék tartalom tára, így lehetett arra számítani, hogy ezúttal egy nagyobb lélegzetvételű frissítés fog élesedni. A szerverkarbantartásnak már vége, így a leakereknek köszönhetően betekintést nyerhettünk a forrásfájlokba. Nem tévedtünk, temérdek tartalom érkezett.

 

 

Legalább 8 új Outfit bújik meg jelenleg a kliensben, amikhez természetesen kiegészítőket is készítettek az Epic-nél. Ami érdekes, hogy egy teljesen új Starter Pack is érkezett Yellowjacket ezt a kategóriát fogja erősíteni a jövőben.

 

Érkezett egy közösségi LTM is, ami szakít a standard battle royale játékmenettel. Első ránézésre úgy tűnik, mintha az Epic egy online vidámparkot készítene, amin belül interakcióba léphetnek egymással az emberek és szórakozhatnak. Építés és a jól megszokott fegyverek nélkül.

 

Ha minden igaz, a Party Royale LTM-en belül is lövöldözhetünk majd, ám ez inkább lesz egy Splatoon-szerű élmény, mint a Fortnite-ban jól megszokott golyószórás. A forrásfájlok között rábukkantak az adatbányászok egy festékszóróra és pár színes töltényre.

 

Ahogy az lenni szokott, szépen lassan fogja csepegtetni nekünk az új tartalmakat az Epic a közeljövőben. Kíváncsian várjuk, hogy mit fog tudni gyakorlatban az új Party Royale LTM.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×