A Twitch streamer azért került a figyelem középpontjába, mert szerette volna visszaadni a pénzt feliratkozó nézőjének. Most jótékonykodni szeretne.

Április elején mi is felhívtuk a figyelmet arra, hogy bizony nem csak botrányokkal, vagy kiakadásokkal képes felhívni magára a figyelmet egy Twitch streamer. Broxh tulajdonképpen egy kis streamer volt addig, míg nem tett egy kedves gesztust nézője felé. Valaki az élő adás közben bedobott egy sub-gift bombát, Broxh viszont szerette volna visszaadni a pénzt, mondván: a nézők ne rá, hanem családjukra költsék a pénzt.

Nem sokkal később elképesztően megnőtt a streamer nézettsége, mindez csupán azért, mert jó fej volt. Azóta az új-zélandi tartalomgyártó számos adományt kapott a nézőktől, de nem szeretne többet elfogadni.

„Most nem igazán akarom (a donate-eket). Jelenleg nem igazán vagyok oda ezért. A legfontosabb emberek az életemben, akiket segítek az édesanyám és a családom” – mondta Broxh ismét arra utalva, hogy a nézők inkább családjukat támogassák.

A hirtelen népszerűvé lett streamer egyébként szeretne egy jótékonysági gyűjtést szervezni a jövőben.

Broxh, aki gyönyörű fafaragásokat készít adásaiban, hirtelen 650 ezer követőt szerzett a hozzáállásával, több százan pedig feliratkoztak és donate-eket adtak. Persze ismert streamerek is felfigyeltek Broxh jó természetére. Trainwrecks például 100 feliratkozást adományozott egy közvetítés során, PandaTV pedig vállalta, hogy egy új számítógépet épít a streamernek.

Őszintén reméljük, hogy Broxh megmarad ilyennek, illetve azt is, hogy a nézők akkor is ilyen adakozók lesznek, amikor a streamer elindítja jótékonysági adománygyűjtését.

Te mit szólsz a streamer sikeréhez és hozzáállásához?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×