A halom újdonság mellett némi változtatást is eszközölt az Epic Games. Na meg ismét sikerült más játékból is lenyúlni valamit.

A reggeli órákban megérkezett a Fortnite legújabb frissítése, a v12.50. Több új Outfit, kiegészítő és speciális játékmód is érkezett a forrásfájlok közé, melyek várják a megjelenésüket. Mindez szép és jó, de pontosan mit kaptunk azzal, hogy telepítettük az új csomagot? Utána néztünk.

Gyengítették az Aim Assistot

Tfue és az összes többi reklamáló profi fellélegezhet, az Epic Games újból nerfelt a kontrolleres Aim Assiston. A fejlesztők elmondása szerint „lassabb” lett a rendszer, 240hz-en is úgy operál a rásegítés, mintha 60hz-en játszanánk. Ennek biztosan több értelme akkor, ha két játékfejlesztő beszélget, ám nekünk, mezei játékosoknak csak annyit kell mindebből leszűrnünk, hogy nem lesz annyira őrületes pontos a rásegítés, mint eddig. Most heteken keresztül meg fogja figyelni a változtatásokat a kiadó, s ha kell, finomhangolnak a változtatásokon a jövőben.

Visszavettek a Heavy Sniper ütőerejéből

Sajnos a hivatalos Patch Note-ok nélkül csak találgatni tudunk, hogy egészen pontosan mi változott, ám a fejlesztők annyit beismertek, hogy gyengítették a precíz lőfegyvert. A Ghost ügynökök biztosan nem örülnek ennek hallatán, mi viszont egy fokkal nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat. Ha minden igaz, nem fog minket elvinni egy testet ért találat, ha full HP-n és pajzson leszünk.

Egy csepp Overwatch is érkezett a Fortnite-ba

Korábban már írtunk arról, hogy jön egy közösségi LTM, a Party Royale. Most viszont kiderült, hogy a v12.50-be bekerült egy olyan limitált ideig játszható mód alapja is, ami nagyban hajaz a Blizzard nagy sikerű lövöldéjére. Az Overwatch-ból jól ismert payload mechanika a Fortnite világában is feltűnhet. Az elérhető információk alapján az Operation játékmódok közé fog érkezni, a cél pedig az lesz, hogy egy célpontot átkísérjünk A pontból B pontba. Legalábbis az egyik csapat erre fog törekedni, a másik meg akarja majd állítani mindezt.

 

Az Aim Assist és a Heavy Sniper nerf már éles, a Payload mód megjelenésére még várni kell.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×