A Demon Hunterek szerelmeseinek is kedvezni fog a Blizzard a Shadowlands megjelenésével. Ezt ígéri a WarcraftDevs Twitter oldal.

Teljes gőzzel zajlik a World of Warcraft következő kiegészítőjének, a Shadowlands-nek az alfa tesztelése. Ugyan ezen a ponton még a Battle for Azeroth-ról sem mondtak túl sok rosszat a tesztelők, az új kieg kifejezetten elnyerte eddig a közösség tetszését. Sok kellemetlen mechanikán változtatott a Blizzard. Például a Draenor és a Legion repülés is szinthez, s nem pedig Reputation-höz lesz kötve.

Most pedig az is kiderült, hogy ezek mellett egy másik Legion megkötést is felold a kiadó, a Shadowlands megjelenésével egy szerveren akár több Demon Hunter karakterünk is lehet majd.

A jó hírt a WarcraftDevs Twitter oldal szolgáltatta egy megjegyzés formájában. Az egyik játékos tette fel ugyanis a kérdést, hogy lesz-e egyáltalán esély arra a jövőben, hogy ezt a rendszert valaha is meglazítja a Blizzard. S mint kiderült, nem kellett sokat várni a megváltásra. Az átalakított szintezés miatt ugyanis már a Shadowlands-től kezdve annyi Demon Hunterünk lehet, amennyit csak elbír a felhasználónk.

Tényleg nagyon komolyan veszik a fejlesztők a WoW jó nevének visszaállítását, a Shadowlands eddig minden olyan elemet magába foglal, amikre évek óta vártunk.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×