Miután kétszer halasztották és miután a napokban történt egy durva kiszivárgás, a fejlesztők gyorsan kiadták a megjelenési dátumot.

Tegnap írtunk róla, hogy valószínűleg egy alfa-tesztelő kiszivárogtatta a The Last of Us 2 igen fontos jeleneteit. Nem kellett sok és a Sony és a Naughty Dog máris bejelentette, hogy a nagy sikerű játék folytatása új megjelenési dátumot kap, és a vártnál hamarabb érkezik.

Kép forrása: Youtube

Amikor április 2-án nagy szomorúsággal bejelentették a játék megjelenésének további halasztását, a megjelenési dátum homályos volt. Ahogy állították: szeretnék előbb megoldani a logisztikai kérdéseket, hogy mindenkihez időben eljusson a játék. Miután sokak élményét elrontották azzal, hogy a napokban komoly szivárgások történtek, a Sony-nak döntést kellett hoznia.

Ma Hermen Hulst, a SIE Worldwide Studios vezetője hivatalosan bejelentette, hogy június 19-én érkezik a The Last of Us 2.

A Naughty Dog fejlesztői egyébként több esetben hangot adtak annak, hogy milyen csalódottak a kiszivárgások miatt. Mindeközben a Sony a szintén kétséges helyzetű Ghost of Tsushimához is kiadta a megjelenési dátumot: július 17.

Ez azt jelenti, hogy igen jó nyara lesz a gamereknek. Te várod a The Last of Us 2 megjelenését?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×