Méretben nem, tartalmában annál nagyobbat fog szólni a ma élesedő frissítés.

Akik már tolják, egy ideje tudják, hogy a Call of Duty Modern Warfare minden héten frissül. A fejlesztők kétféle update-re álltak rá. Az egyik a tartalmi frissítés, mely tulajdonképpen a háttérben történik, vagy nem igényel letöltést, vagy elhanyagolható méretű letöltésről beszélünk. A másik típus, mikor egy méretesebb csomagot kell leszednünk: ilyen lesz a mai update is.

Konzolon 15 giga, PC-n még nem tudjuk

A Fortnite-hoz hasonlóan az Infinity Ward is sztorit ígér a szezonokhoz a Call of Duty Warzone-ban.

Nyilván nem lesz akkora a frissítés, mint amit a szezon kezdetekor kellett leszedni, a 15 gigás frissítés azonban így is bőven rejt magában anyagot.

PC-n ez természetesen egyrészt nagyobb lesz, másfelől pedig nem is lesz elég a kliensben letölteni a frissítést. Miután azzal elkészültünk, a játékon belül is lesz egy gyorsabb letöltés, mely után kell majd egy újraindítás, hogy elkezdhessünk játszani.

Mi változik?

A ma élesedő frissítés leginkább a Call of Duty Modern Warfare alap multijára fog összepontosítani. A többjátékos módban érkezik jó néhány hibajavítás és 1-2 fegyver működésének a változására is számíthatunk.

A Warzone-ban már biztosan megváltozik a kör méretezése és annak csökkenési sebessége.

Attól függően, hogy az Infinity Ward milyen érzékkel építi be ezt az újdonságot, méretes változás állhat majd be a Warzone-ban már megszokott meccsek lefolyásának menetében.

További pletykák szólnak arról, hogy a mai frissítésben érkezhet a játékba a már többször előkerült M249-es LMG, de az is elképzelhető, hogy a már bejelentett pályák közül élesedik valamelyik.

Ti toljátok a Modern Warfare multiját, vagy csak a Warzone-nal nyomjátok a karantén alatt?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×