Hamarosan érkezik a legújabb frissítés, ami több kritikus Fortnite hibát is javíthat. Valamint elhozhatja az Overtime kihívásokat és jutalmaikat is.

Elindult egy újabb hét, ami azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel az Epic Games is izzítja már a legújabb Fortnite frissítést. Soron a v12.50 következik, ami a szériaszáma alapján az utolsó Season 2 frissítések között lesz. Azt már ideje tudjuk, hogy meghosszabbították a fejlesztők az aktuális szezont. Ám ez nem jelenti azt, hogy nem lehet érdekes a célegyenes.

A történet biztosan nagyszabású lesz, Midas már hetek óta készül valamire. A régi pálya is egyre több helyen kerül elő, könnyen lehet, hogy kulcsszerepet kap a következő szezonban.

A v12.50 tehát mindehhez egy lépéssel közelebb fog minket hozni, a közösség pedig utána nézett, hogy pontosan mire lehet majd számítani. Ilyenkor kiváló sorvezető lehet a Fortnite hivatalos Trello oldala. Ez az a platform, ahol a fejlesztők jelzik, hogy pontosan mely hibákon dolgoznak és mik azok, amik készek az élesítésre.

Lássuk a v12.50 várható javításait:

    • A legkomolyabb FPS és kapcsolódási hibákat javították.
    • A „helyi feladatokat” a frissítés megjelenésétől hiba nélkül kell mutassa a játék.
    • A „Block damage with a Kingsman” kihívás mostantól hibátlanul kell, hogy működjön.

Mindezek mellett a héten el kell, hogy kezdődjenek az Overtime kihívások, vagyis ezeket is elő kell készíteniük a fejlesztőknek tartalmakkal és feladatokkal. Nagy valószínűséggel ezek is a v12.50-be lesznek belepakolva.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×