A svéd gárda harmadik alkalommal került a HLTV ranglista élére. Amikor utoljára első helyen voltak, akkor indult útjára az új Star Wars trilógia.

A Fnatic hosszú idő után újra felért a HLTV csúcsára a legfrissebb lista szerint. A Svédek a Natus Vincere csapatát taszították le, akik majdnem két hónapig őrizték az elsőbbséget.

S1mple és csapata a négyszeres Major győztes, Astralist taszította le a trónról, de Boombl4-ék képtelen voltak megtartani a pole-pozíciót. Mivel az ukrán gárda csak negyedik helyen végzett a ESL Pro League 11 szezonjában, képtelenek voltak átadni a helyet a sorozat győztesének.

2016 után először állhatott Fnatic újra az HLTV ranglista élére.

Ez összetettben a harmadik alkalom, hogy a svédek állnak a világ tetején. Először 2015 októberében voltak a csúcstartók, akkor csak 3 hétig sikerült megőrizni a Top 1 helyet, amelyet végül a TSM vett el tőlük. Év végére még egyszer sikerült visszacsaklizni a címet, azonban 2016-ban a NaVi vette el tőlük az elsőséget.

HLTV

Az Astralis a harmadik helyre csúszott, ami a legalacsonyabb rangjuk a berlini Major óta. A következő időszakban az ESL One: Road to Rio versenyei változtathatják meg a ranglista kialakítását, ami már Amerikában és Európában is elkezdődött. Sőt a Fnatic az Astralis ellen szerezte meg itt az első győzelmét.

Az elkövetkezendő hetekben valószínűleg még lesz változás a ranglistán.

Te melyik versenyt várod idén a legjobban?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×