Új fegyver érkezhet hamarosan a Modern Warfare-be, s így a Warzone-ba is. A Call of Duty széria egyik klasszikusával találkozhatnak újra a játékosok.

A Call of Duty: Modern Warfare harmadik szezonja jelentős mennyiségű új tartalommal szolgált a játékosoknak. Új pályák, operátorok és pár új fegyver is érkezett.

Persze az Infinity Ward nem játszotta ki egyből az összes ütőkártyáját, elárulták, hogy a jövőben újabb pályák és egyéb játékbeli tartalmak fognak érkezni az aktuális szezon során.

Április 8-án bemutatták a Renettit és az SKS-t, majd sikerült elhinteni egy részletet arról, hogy egy speciális LMG is napvilágot láthat hamarosan. TheGamingRevolution utána is járt a dolgoknak, s kiderítette, hogy a szóban forgó fegyver az „LM-MKIL03” kódnév alatt található jelenleg a forrásfájlok között. Még egy rövid játékmenet videót is talált hozzá az adatbányász:

 

Ha megnézzük a videót kiderül, hogy a híres M249 SAW-ról van szó. A CoD 4: Modern Warfare játékosok már biztosan jól ismerik. Később a MW2-ben és a Black Ops kampányában is felbukkant a gyorstüzelő.

Ugyan a videó alapján még némi finomhangolásra szorul a fegyver, többen úgy gondolják a közösségen belül, hogy pár héten belül akár már a kezünkben is foghatjuk a géppuskát. A fejlesztők még nem jelentették be hivatalosan az érkezését, így ezt még inkább ráhagyásokkal kezelnénk. Mindenesetre jó lenne viszontlátni öreg M249-est.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×