A pénztárca válogatottaktól mindig eláll a szavunk és csak azon gondolkozunk vajon mennyiből is rakta össze. Lássuk hát ezeket az alakulatokat.

Minden alkalommal megfogadják, hogy nem költenek több pénzt FIFA pontra, aztán mégis csak előkerül a pénztárca. Ugye zsetonhoz két módon juthatunk. Kereskedünk a játékosokkal és a zsetonokkal, vagy könnyű módon csomagokat veszünk és reméljük, hogy előbb utóbb esnek a magas értékű játékosok.

Szerencsére én még egy alkalommal se költöttem FIFA pontra, így nem tudom, hogy milyen érzés, de vannak a környezetemben, akik kihasználták már ezt a lehetőséget. Ilyenkor persze csak a rage-elést hallom, mivel nem Prime Iconok és Messik esnek a pakkokból, hanem jönnek a Dostok és társaik. Vannak, akik a játékélményre milliókat áldoznak, hogy olyan csapatuk legyen melynél már a töltő képernyőn feladjuk. Általában az ilyeneknél a saját vagy apuci pénztárcája is előkerül. Nézzük mik volt ezek a hétvégén a legextrémebb csapatok, amik szembe jöttek.

A fentebbi képet László posztolta, ahol egy 196-os csapat jött vele szembe. A kezdő értéke durván 41 millió PS-en, 33 Xbox-on.

Reméljük játszani is tud azért az úriember.

Következő csapatunk még ennél is durvább. A keret összértéke 56 millió PS-en, 46 Xbox-on. Eusebio és Ronaldo Prime Moments lapja konkrétan a két legdrágább a játékban. Na hát ez a játékos mind a kettővel rendelkezik. Azért szomorú, hogy nincs meg a 100-as Chemy.

pénztárcája

A pink tigris csapattal futballozó pénztárca-huszát csapatának összértéke csak 53 millió. Vajon, ha ők egymás ellen összekerülnek, ki kerül ki győztesen?

pénztárcája

A nap utolsó csapata a „még mindig szeretem a TOTY-t”. Ez csak egy 20 milliós keret, ráadásul Alexander-Arnold már csak a bal oldalon fért el. Azért itt is van egy két pofás játékos, oldalt látszik is a 92-es rating. A pozitívum, hogy ők legalább nem használnak Ben Yeddert.

Te milyen érdekes kerettel találkoztál hétvégén?

×