Sikerült maradandót alkotnia az Infinity Wardnak. A közösség is imádja a Warzone-t, még a legkritikusabb streamernek is elnyerte a tetszését.

Szépen menetel előre az Infinity Ward által kezelt Call of Duty: Warzone. A Modern Warfare-be csomagolt ingyenes battle royale – és Plunder – erősen megrengette a piac állóvizét. A játék megjelenéséig egyeduralkodónak számító Fortnite-on sikerült rést ütnie az Activision arany tojást tojó tyúkjának,. Erre pedig hosszú idők óta egyetlen cím sem volt képes.

A profik is kezdtek már ráunni a Fortnite-ra, így mondhatjuk, hogy tökéletes volt a Warzone megjelenésének időzítése. Igazán sokan tértek át a többi battle royale játékból a CoD ingyenes lövöldéjéhez, ezt pedig az innovatív és gördülékeny játékmenetnek köszönheti.

Sajnos 2020-ban egymás alá ásnak a kiadók, a Warzone játékosbázisának megszilárdulása előtt érkezett a VALORANT, ami így olyan játékosokat is elcsábított, akik stabil szereplői lehettek volna a Warzone közösségnek. Természetesen mindezért nem lehet okolni a Riot Games-t, előbb mutogatnánk ujjal a csalókra.

Talán a Warzone legkellemetlenebb hibája jelenleg a csalók helyzete. Az Infinity Ward nagyon küzd ellenük, ám még így is rettentően sokan vannak a játékban. Kellemetlen, de ez a Free-to-Play játékok velejárója.

Viszont nem lehet elégszer kiemelni, a játékmenet és úgy összességében a játék maga, kiváló!

Ezzel meglepő módon maga DrDisrespect is egyetért, az a streamer, aki szeret mindent és mindenkit a föld alá alázni. Egyetlen apró kritikát tud megfogalmazni a játékkal kapcsolatban, az pedig néhány játékelem létezése. A Warzone lehetne a legtechnikásabb lövölde a piacon, ha nem lennének benne rakétavetők, C4-ek és teherautók. Véleménye szerint ha ezek kikerülnének a játékból, az Infinity Ward fejlesztése közel tökéletes lehetne. Az említett tárgyak nélkül minden a játékosok tényleges tehetségén múlna.

Nos, abban erősen kételkedünk, hogy mindezt meglépné a kiadó, azt viszont el tudjuk képzelni, hogy megtalálják a kellő egyensúlyt. De legalábbis nagyon reménykedünk ebben!

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×