Mindenki azért legalább két-három nevet eltalál, ha a focitörténelem legnagyobb gólkirályairól kérdezzük. De mi a helyzet a FIFA 20-ban?

A Fifa Ultimate Teammel kapcsolatban rengeteg a statisztika, ami alapján felmérhetjük a kártyák közti különbségeket.  Persze feltételezzük, hogy ti nem kaptok ingyen mid Icon lapokat folyton, mint a sztárfocisták, és át akarjátok gondolni, melyik lapok érik meg. Az egyik ilyen érdekes adat a gólarányuk, mely alapján megnézhetjük, ki szerzi a legtöbb gólt meccsenként.

Persze ha csak a gólarányt nézzük, akkor nagyon el tudnak csúszni a számok, hiszen olyanok is felkerülnek a listára, akikkel szinte senki sem játszik, viszont abban a párszáz meccsben, amiben használták, épp jól teljesítettek. Úgyhogy ezért a kötelező minimum meccsek számát 100 ezerben húztuk meg, hogy legyen egy általánosabb kép – de azért nem egy millióban, mert úgy meg már a kártyák elérhetősége miatt torzulnak a számok.

Ezt meg is csináltuk nektek: összeszedtük ki a 10 legpontosabb lábú csatár a játékban, és kicsit belementünk a számokba, hogy vajon miért is alakulhatott így.

 

Ti kit hiányoltok a listáról?

×