Az Infinity Ward fejlesztői már most kiadták, hogy milyen frissítéssel készülnek a jövő héten a Modern Warfare terepén.

Ahogy arról beszámoltunk tegnap, az Activision nemrég bejelentette, hogy április 28-án érkezik egy új frissítés a Call of Duty: Modern Warfare életébe. Hogy pontosan milyen újdonságok érkezhetnek, arra eddig csak tippelni tudtunk, ám szokatlan módon a fejlesztők most jó előre kiadták, hogy nagyjából mivel is készülnek.

Amit tudunk, hogy visszatér a Shoot the Ship 24/7 játékmód, ami kombinálja a Shipment és a Shoot House mapokat. Ebben lesz egy enyhe csavar is, mivel mind a Cranked, mind a Grind mód keveredik benne.

Kép forrása: Activision

Azok számára, akik kedvelik a 2v2 Gunfight módot, szintén valami szórakoztató variációval készülnek, hogy ez mi lesz pontosan, azt nem árulták el.

A legnagyobb újdonság persze az új master camo érkezése (skin), amit nem lesz könnyű megszerezni a Damascus számára. Ezzel kapcsolatban a részletek továbbra is homályosak. Valószínűleg rengeteg dolgot kell teljesíteni ahhoz, hogy megszerezzük, ami hosszú időt vesz majd igénybe. Érdekesség, hogy a skin megszerzéséhez nem kell, hogy meglegyen a Damascus, az arany is elég hozzá.

Kép forrása: Activision

A frissítés természetesen ezzel együtt tele lesz hibajavításokkal is, mindenki örömére. Ne feledjétek, hogy a frissítés április 28-án, kedden várható.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×