Az internet detektívek megint nem lustálkodtak és titkos küldetéseket lepleztek le. Egy már a játékba is került és további kettő érkezhet.

Egy héttel ezelőtt FireMonkey kiderítette, hogy 3 titkos küldetés érkezik a Season 2-ba: A Stop The Battle, Teddies Libearated and Celebrate the Truce.

A Teddies Liberated már is el is érhető a játékban, de a másik kettőről nem igazán volt infónk. Egészen mostanáig ugyanis niiqt dekódolt néhány sort, melyet Twitteren is megosztott.

 

A titkos küldetések mindig is remek alkalmak arra, hogy extra XP-t szerezzünk és ez most se lesz máshogy. Április kezdetén A For The Bears és For the Gnomes küldetésekkel szerezhettünk plusz tapasztalat pontot, mindössze annyiért, hogy teleszkópokat és mézes bödönöket vadásztunk.

titkos

A mostani küldetések esetében nem tudjuk, hogy pontosan mennyi XP jár, de a fentebb említett küldetésekért 40 ezer járt, míg a Teddies Libaraterd 15 ezer XP-t hozott. Egyelőre annyit tudunk az egészről, hogy a mostani feladatok plüss macikat, gnómokat és táncot tartalmaz.

titkos

Firemonkey leírásából a Stop the Battle esetében medvéket és gnómokat kell lefegyvereznünk, míg a Celebrate the Truce küldinél a parancsnokoknak kell táncolnunk.

Ezek a titkos küldetések az Astronomical és Midas küldetésekkel párhuzamosan érkeztek. Amint a pontos leírások kikerülnek biztos tele lesz a net videókkal, és pontos leírásokkal, amikről majd mi is beszámolunk.

Ti hogy álltok a battle passban?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×