Jövő hét kedden, az az április 28-án új Call of Duty: Modern Warfare és Warzone update várható.

Attól függetlenül, hogy a héten rengeteg újdonságot kaptunk a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone életébe, a frissítések nem állnak meg. Javában zajlik a játék 3. évada, az Infinity Ward pedig ígéretéhez híven rendszeres frissítésekkel látja el a játékot. Ebbe beletartoznak a friss tartalmak, melyeket az ütemtervben osztottak meg, illetve a rendszeres hibajavítások és a csalók elleni küzdelem.

A jövő heti frissítés hírét az Activision osztotta meg a Twitteren. Itt arról tájékoztatják a PS4 és Xbox One felhasználókat, hogy a Modern Warfare tulajdonosoknak le kell tölteniük egy friss adatcsomagot, ha játszani akarnak. Ezt bármilyen játékmód elindításával lehet megtenni, miután az 28-án éles lesz.

Hogy pontosan mit tartalmaz majd a frissítés, egyelőre nem lehet tudni. Valószínűleg a 3. évad folytatását is megkapjuk. Te mire számítasz?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×