Április 24. és 27. között bárki ingyen kipróbálhatja majd a Modern Warfare többjátékos módját is.

A Call of Duty: Modern Warfare sok szempontból felüdülést hozott a sorozat kedvelőinek. Az alap játék végre letért a sok éve taposott futurisztikus vonalról és kicsit visszakanyarodott a reális hadviselés felé. A sztori kifejezetten erős lett, a kooperatív létezik, a multi pedig nagyon sok boldog órát adott a játékosoknak.

Aztán jött a Warzone

Az Infinity Ward egy nagyon jó játékot rakott össze, az atomot viszont csak a Warzone bejelentésével dobták le. Tavaly már megpróbálkoztak egy CoD-ba épített battle royale játékkal, az viszont fizetős volt és egyébként sem volt egy erős próbálkozás.

Ezzel ellentétben a Modern Warfare Warzone módja ingyenesen letölthető bárki számára, semmilyen előnyt nem jelent ha valaki rendelkezik az alap játékkal. A mód azóta sorra dönti a rekordokat, több, mint 50 millió játékos szedte már le, az érdeklődés pedig nem akar alábbhagyni.

Azóta egyértelműen a Warzone került a fókuszba, egy ekkora játékostábor kiszolgálásához ugyanis folyamatos figyelem és munka szükséges.

Ettől még a multi nem lett rosszabb, sőt

Az Infinity Ward amellett, hogy nagyon büszke lehet a Warzone-ra, nem feledkeztek meg az alap játékról sem és szeretnék is minél több emberhez eljuttatni azt is.

Ennek okán időről-időre újra ingyenessé teszik mindenkinek a multit, hogy bárki szabadon kipróbálhassa.

Nyilván van ennek anyagi háttere is, a CoD: MW ugyanis még mindig 60 euróba kerül, esetleg akciósan 45-ért is hozzájuthatunk. Az Activision persze nem panaszkodhat, a battle pass-ből és a további mikrotranzakciókból így is tömérdek pénzt folyik be, szimplán a Warzone-ból.

Az ingyenes hétvége ma kezdődik és egészen április 27-ig tart majd. Az ingyenesen csatlakozó játékosok öt pályán játszhatnak majd:

  • Hovec Sawmill
  • Talsik Backlot
  • Aniyah Incursion
  • Hideout
  • Shoot House

A multi azért is lehet izgalmas, ugyanis XP-t ugyan úgy kapunk, csak talán még gyorsabban is, mint a Warzone-ban. Itt a lehetőség, hogy egy izmosat lökjünk a battle pass-ünk szintjén.

Ti megvettétek a Modern Warfare-t, vagy ingyenesen toljátok a Warzone-t? Ki próbáljátok majd az ingyenes hétvége folyamán a többjátékos módot, vagy csak a battle royale érdekes?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

 

×