Az Overwatch PTR-frissítése amellett, hogy a játékon belüli kommunikációra fókuszál, megváltoztatta Echo fejének hitbox-át.

Echo megjelenése az Overwatch-ban úgy tűnik, kissé megdobta a metát. Volt azonban a karakternek néhány hátránya is, hiszen a hős fejének hitbox-a igen nagy volt, emiatt könnyen el lehetett lőni. Ezt a problémát az Blizzard az Overwatch tesztszerverén most orvosolta.

A Redditen is megjelent videó alapján jól látszik, hogy a hitboxot Echo különös fejformájához igazították, így már nem lehet ellőni minden átlátható területen. Persze a hitbox-hibák listája nem ennyiből áll az éles szervereken, de legalább néha foglalkoznak vele.

[PTR] Echo’s head hitbox reduction (PTR vs LIVE comparison) from r/Overwatch

A változás annyiban érdekes, hogy a Patch Notes nem említi a javítást, erre inkább egy rajongó lett figyelmes. Mivel a változtatás jelenleg a tesztszerveren fut, így még simán változhat, míg bekerül az éles szerverekre.

Természetesen a tesztszerveren további újításokat és hősváltozásokat is tesztelnek. Az egyik legfontosabb talán a kommunikációs tárcsa, amivel játékon belüli üzeneteket tudunk küldeni a csapattársaknak. Ez a rendszer már ismerős lehet más játékokból (PUBG, Apex Legends).

Szerinted szükség volt Echo hitbox-javítására?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×