Noha a játék még meg sem jelent, a körülötte tartó hype egyre erősödik.

A Cyberpunk 2077 mintázatú, limitált Xbox One X után a SteelSeries is bemutatta saját Cyberpunk kollekcióját, ezúttal viszont fejhallgatókon láthatjuk viszont a CD Projekt várva-várt játékát. A SteelSeries két vezeték nélküli Arctis 1 fejhallgatót ad ki, ezek közül a Johnny Silverhand kifejezetten Xbox One-hoz készült, míg a Netrunner Edition a PS4, PC és Switch eszközöket hivatott képviselni.

 

Ezen kívül 3 úgynevezett booster pack érkezik, amivel a meglévő Artis fejhallgatóinkat turbózhatjuk fel. Egyébként akkor is jól jöhetnek, ha valakinél kikopott a fejtartó háló, ugyanis a Booster packban abból is egyedit kapunk.

A vezeték nélküli fejhallgatók ára 130 euró, azaz nagyjából 46 500 forintot kell kipengetnünk érte, míg a booster packokért csupán 40 eurót, azaz 14 ezer forintot kérnek.

Ha szeretnétek bevásárolni vagy esetleg jobban szétnézni az új fejhallgatók között, akkor erre nézelődjetek. Ha pedig még nem láttátok a Cyberpunk sztorijáról szóló videónkat, azt is érdemes megnézni a reggeli a kávé mellé. Vagy ebédhez, vagy lefekvés előtt. Igazából bármikor.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×