Modellt vált Androidon az Epic Games. Végre elérhetővé válik a hivatalos Google Play Store-on keresztül is a Fortnite Battle Royale.

Az Epic Games végre elérhetővé tette a Google Play Store-on keresztül is a Fortnite-ot. Csupán 18 hónapba tellett mindezt elérni a kiadónak, ezzel megkönnyítve több Android felhasználó életét.

Korábban meg kellett kerülniük az Androidos játékosoknak a hivatalos Store-t. Vagy az Epic Games oldaláról, vagy a Play Fortnite applikáción keresztül érhették csak el a mobilos Battle Royale-t. Maradjunk annyiban, hogy ez egy megkérdőjelezhető, kellemetlen folyamat volt. Bár kiadói oldalról érthető volt a lépés, elvégre a Google 30%-ot kér a Store megjelenés miatt a játék bevételeiből, így nem meglepő, hogy addig fejte a saját játékát az Epic, amíg csak tudta.

Epic Games

Az ok a váltásra pedig a megbízhatóság. Az Epic úgy ítélte meg, hogy nem támogatja túlságosan jól a Google a külsős programokat, így nem volt más választásuk, mint a Play Store-os megjelenés.

Nem most éli virágkorát a Fortnite, ennyire még sosem volt szoros verseny a battle royale kategóriában. A Warzone megjelenésével egy újabb nagyvaddal kell felvennie a versenyt az Epic lövöldéjénék, miközben az Apex, na meg a PUBG is ott van még mindig riválisnak. A helyzetet ismerve jó döntésnek tartjuk az Epic Games váltását. Így könnyen lehet, hogy még több játékost érhetnek majd el.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×