A temérdek újdonság között megbújt egy új úszásanimáció, ami a Fortnite jövőjét sejteti. Könnyen lehet, hogy ez az új irány.

Ismét rárepültek az adatbányászok a Fortnite legfrissebb fájljaira. A kedd reggel befutott ciklusban a hétvégi Astronomical Travis Scott eseményt készítette elő az Epic Games, ám közben pár jövőbe mutató újdonságot is pakoltak a kliensbe.

Az új kozmetikai elemeken kívül egy új mozgásmechanikát is felfedeztek a leakerek, amik új úszásanimációt is hoztak a játékba.

Könnyen lehet, hogy a jövőben a víz alatt is úszkálhatunk majd karaktereinkkel. Ami új dimenzióba emelheti a battle royale játékélményt.

Ez alapján nagy valószínűséggel elvetendő az a teória, miszerint Midas a sziget vízháztartását fogja megcsapolni a Doomsday Device-szal. Azt sajnos még nem tudni, hogy lesz-e lehetőségünk a víz alatt harcolni is, vagy csak rotációra vagy menekülésre használhatjuk az új mozgásformát.

Ez tipikusan olyan újításnak tűnik, aminek a megjelenése valószínűleg csak a következő szezonban lesz esedékes. Akkor viszont reméljük a hasznunkra fog válni.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×