Nagyon belendült az Activision, hosszú évek óta nem ment úgy a CoD szekere, mint most. Köszi Warzone.

Ahogyan az minden évben ebben az időszakban, most is elindultak a találgatások az év végén aktuális Call of Duty epizóddal kapcsolatban. Annak fényében, hogy idén elmarad az E3, minden kiadónak saját stratégiát kellett kitalálnia arra, hogy hogyan akarja bemutatni az új játékait.

Idán a Treyarch az adós a megjelenő epizóddal, ezért sokan a Call of Duty: Black Ops 5-re számítottak, vagy esetleg egy Black Ops reboot-ra. Az erre irányuló pletykák azonban elhalni látszanak, miután a videojáték-ipar egyik legjobb forrása dobott csontot a tömegnek.

Call of Duty: Vietnam

Jason Schreier, a gaming újságírás talán legismertebb alakja említette meg először a fentebb olvasható címet, miután a twitteren szóba került az idei, 2020-as Call of Duty és az ehhez köthető legkülönfélébb pletykák.

 

Bár a címmel kapcsolatban nem voltak pontosak az eddigi találgatások, azt azért jól érezte a közösség, hogy idén nem egy teljesen új címmel bővül a széria. A Call of Duty: Vietnam a hidegháború alatt játszódhat majd és a Black Ops univerzumában fog játszódni, hiába más címmel jelenik majd meg.

A Black Ops széria a számozott epizódokkal futurisztikus irányba ment, a Vietnam ezekkel szemben egy realisztikusabb játékélményt hozhat majd.

Bár a forrás jelen esetben első osztályú, amíg az Activision, vagy a Treyarch nem erősíti meg, érdemes óvatosan kezelni a híreket.

Pillanatnyilag nincs infó arról, hogy késne a játék megjelenése, a koronavírus okozta helyzet miatt azonban számolni kell azzal, hogy késhet néhány hetet a már megszokott megjelenési időszaktól.

Ti várjátok az új Call of Duty epizódot? Vagy szükségtelennek érzitek a folytatást most, hogy itt a Warzone?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/A fejléc csak illusztráció. Forrás: Youtube

×