Bár a második évad csak valamikor októberben indul, hírek szerint a készítők már javában dolgoznak a harmadikon.

Februárban a Disney megerősítette, hogy a Star Wars világában játszódó The Mandalorian sorozat második évada valamikor ősszel, várhatóan októberben jelenik meg. Persze rengeteg film és sorozat megjelenését késlelteti a koronavírus-járvány okozta helyzet, így reméljük, hogy a 2. évad valóban időben landol a Disney Pluson.

Mindet persze nem akadályozza a Lucasfilmet abban, hogy dolgozzon a következő évadon. Szakmai források szerint ugyanis a sorozat alkotója, Jon Favreau már egy ideje írja a harmadik évad történetét, a művészeti osztály meg javában dolgozik az epizódok vizuális ötleteinek kidolgozásán – írja a Polygon.

Kép forrása: Esquire

Persze ez alapján megjósolni, hogy a harmadik évad vajon mikor jelenhet meg, igen nehéz, de ezek alapján mindenki megnyugodhat afelől, hogy zajlanak a munkálatok. Kész szerencse, hogy a második évad munkálatai elvileg véget értek márciusban, még a járványhelyzet kialakulása előtt.

Jelenleg a The Mandalorian a Disney+ szolgáltatás zászlóshajója, de persze a Lucasfilm nem áll meg itt, ami a Star Wars spin-off sorozatokat illeti. Nagyon várjuk már az Obi-Wan és a Rouge One sorozatokat is.

Szerinted mikor jelenhet meg a The Mandalorian 3. évada?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×