A Fortnite aktuális szezonjának célegyenesébe érkeztünk. Ugyan az Epic Games elnyújtja a zárást, a fejlesztők már készítik a tartalmakat.

Néhány héttel ezelőtt előkerült egy érdekes masina a Fortnite forrásfájljai közül. Az adatbányászok akkor még nem tudták hová tenni a gépezetet, ám mostanra már sokkal több információnk van róla.

 

Az Agency környékén felbukkant búvónyílások csak egy kirakós darabkái, feltehetően Midas forral valamit. Erre utalnak a legfrissebb pályaváltozások is, megjelent ugyanis egy új börtön a pályán, na meg egy elszigetelt magánzárka is, melyet sokak szerint szintén Midas-nak szánnak a fejlesztők.

Mindez azért állná meg a helyét, mert a Doomsday Device, ami összeköttetésben van a búvónyílásokkal, egy úgynevezett Doom Roomban lesz felkereshető, amely egyébként Midas szobájából fog nyílni. Vagyis a Doomsday Device-t a menüből látogathatjuk majd meg.

Hogy pontosan mit akarhat Midas a géppel, még nem tudni, de az biztos, hogy ismét a pálya fogja megsínyleni. A búvónyílások a vízben találhatók, elképzelhető, hogy a következő szezonban nem fogunk sokat motorcsónakozni…

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×