A héten új frissítés landol a Modern Warfare és a Warzone csataterén, amivel új multiplayer játékmódok érkeznek és a Warzone felállás is kissé átalakul.

A ma induló frissítés többek között új játékmódokat és új operátort hoz a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone életébe. Bár a Warzone nagyon pörög, most a legtöbb újdonság inkább a Modern Warfare-t érinti.

Cabin Fever játékmód és Cranked

A Cabin Fever játékmód bekerül a Modern Warfare multiplayer játékmódok közé, amiben kis és közepes helyeken tudunk 6v6 meccseket játszani. A játékmódban több map is szerepel: Rust, Shipment, Shoot House, Hideout és Hackey Yard. Mivel itt többféle feladat is van, a játékmódok egyfajta keverékét próbálhatjuk ki.

Kép forrása: Activision

A Cranked egy ennél izgalmasabb játékmód, aminek lényege, hogy az játékosoknak folyamatos mozgásban kell maradni, hogy killeket szerezzenek. Ha nem tudnak ölni, akkor felrobbannak. Itt kaphatsz egyébként Cranked tippeket.

Kép forrása: Activision

Új operátor és fegyver skinek

Az új operátor az Egyesült Államok különleges erőinek tagja. A karakter neve Ronin, amit a Ronin bundle megvásárlásával lehet feloldani mind a Modern Warfare multiplayer, mind a Warzone játékmódjaiban.

Kép forrása: Activision

A két új fegyverskin-csomag a Fool’s Gold II és a Toxic Ooze, melyek tartalmazzák a Bankroll és Sludge blueprinteket.

Kép forrása: Activision

Kép forrása: Activision

Gunfight Trios Tournament

A Gunfight Trió visszatér a Modern Warfare-be, és azonnal egy új versenylehetőséget kínál a multiplayerben. Három fős csapatok küzdenek 15 másik csapattal olyan mapokon, mint például Cargo. A nyertesek exkluzív kozmetikai jutalmakat kapnak.

Warzone

Ami a Battle Royale-t illeti, úgy tűnik, hogy a rendelkezésre álló játékmódok megmaradnak. A játékosok tehát továbbra is élvezhetik a solo, a trio és quad módokat. A Plunder mód azonban változik: duo helyett trióban érhető el.

Ami fontos, hogy a hétvégén ismét lehet számítani Dupla XP, Dupla Weapon XP időszakra. Ráadásul április 24 és 27 között egy Battle Pass szint csak 100 CP-be kerül.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×