A legújabb TOTW Moments alkalmával egy 97-es Messi is csatlakozott a játékhoz. Esetleg nem jött be, vagy nem tudod beépíteni? Segítünk mire cseréld le.

A múlt heti TOTW Moments tartalmazott egy 97-es Messi lapot is. A szerencsések persze hamar ki is csomagolták az argentin támadót. De persze nem mindenki tudta beépíteni, jöhetett az eladási szándék. Adunk néhány alternatívát, milyen játékosokra érdemes lecserélni az aranylabdás labdazsonglőrt.

Seria A

Ha az olasz csapatod van a következőképpen fejlesztheted csapatod. Védelembe Alex Sandro SBC-jét érdemes kivenni. Védekező középpályásnak Tonali Future Stars kártyája lehet egy jó választás. A srác egy Gullit szintén játszik, és piszok jó kártya. Ráadásul, ha nem válik be, még mindig el fogod tudni adni. Támadó sorban Lautaro Martinez FS lapja, valamint Douglas Costa Fut Birthday kártyáját vásárolnám meg. Mind a 4-et nem tudod kivenni, de a hármat lazán meg tudsz szerezni.

Premier League

A Premier League háza táján rendesen körülnéztem, kire érdemes beruházni. Messi árából a következőket szerezném be. Középpályán Sissoko FUT Birthday, szélre Mané SIF lapja érkezne. Csatársorba Lacazette FUT Birthday lapja kerülne. Védelembe Walker CB lapja, esetleg egyik TOTY szélső védőt pakolnám be.

Messi

Bundesliga

Havertz, Hernandez szülinapi kártyái olcsók és nagyon erősek. Előre esetleg egy Headliner Lewandowski.

Iconok

Az argentin durván 2,2 millióba kerül, ebből jó pár ikon bevásárolható. Én azt javasolnám, hogy ha van esetleg olyan játékos, akit kivennél Swapsból, akkor vedd meg a lapját, próbáld ki, és döntsd el magad!

Például Maldinit simán megveheted mielőtt kivennéd.

Végezetül azért elmondható, TOTSSF előtt megérni spórolni a zsetonnal. Ahogy kijönnek a csapatok, úgyis elkezdődnek az árváltozások és lehet, hogy egy másik játékoson ragad meg a szemed. Teljes csapatot most nem tettem össze, mert inkább mindenki upgradelne, mintsem teljesen új felállással próbálkozna. Ha meg szeretnéd, hogy mindenki utáljon vegyél Yedder, Neymar és Mbappé kombót.

Nektek sikerült kinyitni Messit?

×