Meglepetés, kicsit másképp. A hatalmas érdeklődés mellett zajló G2 vs. fnatic LEC döntő teljesen más meccset hozott, mint előzetesen elvártuk volna.

2019 tavasza és 2019 nyara után a G2 zsinórban harmadik LEC győzelmére hajtott. A döntő előtt intő jel volt, hogy alsó ágról kellett beverekedniük magukat a fináléba, 3:2-ra ugyanis kikaptak korábban a MAD Lions csapatától. A másik döntős, a fnatic viszont magabiztosan érkezett, az Origen 3:1-et, a MAD Lions 3:0-t kapott a rájátszásban, így várták az alsó ágról érkező G2 elleni finálét.

Aki még nem látta a meccseket, ne olvasson tovább. Ezen az oldalon megtalálja a VOD-okat, jó meccsnézést kívánunk. Tényleg megéri.

Hiszen ezen a döntőn minden a feje tetejére állt, és egy nagyon sima meccsen teljesen elszálltak a fnatic esélyei.

A G2 együttesének sima 3:0-val lett meg zsinórban a harmadik LEC győzelem. Jókor érkezett tehát a MAD Lions elleni pofon, idejében felébredtek az európai rekordbajnokok.

 

Az MVP díjat meglepő módon nem Caps és Perkz játszották le egymás között, a legjobb játékosnak a G2 veterán junglerét választották.

 

Az alapszakasz 15:3-as mérlege után tehát a rájátszásban is a G2 végzett az élen, így ők indulhatnak a 2020-as MSI Main Eventen. Valamint az LEC győzelemért járó 80000 eurós fődíj is náluk landolt.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

×