Nincs még meg a BfA repülés, vagy sóvárogsz egy újabb Allied Race-ért? Mától kétszer annyi reput farmolhatsz a World of Warcaftban.

Újabb buffal kedveskedik a Blizzard az otthon ragadt játékosoknak. Április elején elstartolt a Shadowlands alfája, így már mindenki, aki aktívan játszik a Battle for Azeroth-tal, elkezdte felkészíteni a karaktereit a következő kiegészítőre.

Sokan kellemetlen játékelemnek tartják az Achivement rendszerhez kötött repülést. A Warlords of Draenorból és a Legionből jól ismert Pathfinder sorozat a Battle for Azeroth-ba is bekerült. Így ezúttal is a különböző frakciókkal kialakult kapcsolatunk fogja meghatározni, hogy repkedhetünk-e az „új” területeken, vagy sem.

Blizzard

Ehhez pedig komoly mennyiségű Reputationt kell tudnunk felhalmozni. A legelhivatottabb játékosoknak már hónapok óta megvan a repülés lehetősége, vannak viszont olyanok, akiknek nem adatott még meg ez a luxus. Vagy csak szimplán nem értenek annyira a játékhoz, hogy effektíven farmolják a reput.

Nos, elsősorban nekik lesz hatalmas segítség az Impressive Influence buff. Az április 20-tól május 18-ig aktív effekt megduplázza a Reputation szerzést. Vagyis kétszer olyan gyorsan halmozhatunk reput szűk egy hónapon keresztül.

Sőt, ez azoknak is kiváló lehetőség lesz, akik szeretnének még pár Allied Race altot felhúzni. Az új fajokhoz ugyanis Exalted kapcsolat kell a kiemelt frakciókkal, ezt pedig nem három perc kifarmolni.

Az Impressive Influence buff a Legion és Battle for Azeroth frakciók esetében fejti csak ki a hatását, viszont az Uldum Accord és a Rajani-függetlenül attól, hogy érintettek az Assaultokban- nem tartoznak ide.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×