Új szintre lép az Astroworld Fortnite esemény. Végre hivatalosan is tweetelt róla az Epic Games, az esti órákban minden kiderül.

A leakereknek köszönhetően pár napja nyílt titok, készül a Fortnite történetének második nagyszabású játékbeli koncertje. Ezúttal Travis Scott fog mikrofont ragadni az Astroworld esemény keretein belül.

Ennek nyomait már a játékban is felfedezhetjük, ugyanis Sweaty Sands mellett épül a színpad. Erről Hypex meg is osztott pár képet a Twitter oldalán még a tegnapi nap:

 

Most viszont aktivizálta magát az Epic Games is. A Fortnite hivatalos Twitterén megjelent egy sejtelmes poszt, aminek szövegében a hangulatjelek egyértelműen az Astroworld eseményre utalnak. Na meg egy időpont, ami magyar idő szerint este 18 órát jelent.

 

A nagy kérdés már csak az, hogy egészen pontosan mit szeretne ezzel a dátummal és a sok hangulatjellel sugallni a kiadó. Nos, a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy ma este 6 órakor végre hivatalosan is bejelentik a koncertet, amit hétvégére datálnak majd. Egy másik, a valóságtól valószínűsíthetően elrugaszkodott teória, hogy már a mai nap felcsendül Travis Scott hangja a Fortnite-ban.

Mi az első variációra szavazunk, de este minden kiderül. Figyeljétek a Fortnite-ot az esti órákban!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×