Tulajdonképpen nincs mivel harcolni a FIFA piacmanipulálás ellen, hisz a saját játékuk. Azt tesznek, amit csak akarnak.

Az EA már hosszú évek óta szorgosan dolgozik azon, hogy lerombolja a megbecsülését. A híresen rossz játékostámogatás, az arcátlan pénzhajhász viselkedés és a kommunikáció teljes hiánya olajozottan tartja a pályát a teljes gyűlölet felé vezető leejtőn.

Az egyetlen szerencséje a kiadónak, hogy a FIFA szériának kvázi nincs kihívója. A PES, bár évről évre egyre jobban néz ki, mindig alulmarad a most már licencügyileg is jobban álló játékkal szemben.

FIFA 20 Ultimate Team

Az idei epizód annak ellenére, hogy mennyire jónak tűnt induláskor, az elmúlt időszak legjobban gyűlölt epizódja lett. Nem feltétlenül azért, mert tényleg ennyire rossz a játék, inkább arról van szó, hogy nem jobb, mint az elődjei.

A problémák hosszú listáján egyre előkelőbb helyet foglal el az EA arcátlan piacmanipulálása, mely egyre szembetűnőbb módon történik, ellenszer pedig nincs.

Nemrégiben írtunk nektek arról, hogy a TEAM OF THE YEAR promóció alatt is voltak furcsa lapok a piacon, erre láthatunk most egy újabb példát.

So what do we think about this? from FIFA

 

A képen bizonysága szerint a piacon egy játékos talált egy TOTY Mbappét, 0 játszott meccsel a piacon, úgy, hogy az eladója az első tulaj. Persze nem csak erről a két esetről tudunk, ami azt illeti számtalan alkalommal előfordulnak hasonló furcsaságok.

Valaki több Pelét ad el egyszerre, nyilván

Manéval is szeret kereskedni az EA

A legnagyobb gond nem az, hogy megpróbálják szabályozni a piacot, ez akár még jót is tehetne a játéknak. A probléma azzal van, hogy közben lehetetlenül kicsi az esély hasonló lapokat nyitni és a csomagok ára is az egekben van. Az EA mindezt megfejelve teszi fel ezeket a kamu lapokat a piacra és bár a tulaj nyilván tudja majd használni, a kiadó ezzel hatalmas coin tömeget szív ki az aktív piacból.

Ti tapasztaltatok már hasonlót az évek folyamán az Ultimate Team-ben?

Fejléc forrás: gamingfrog.com

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×