Szereted boncolgatni a kódokat? Belevetni magad a rendszer legmélyebb bugyraiba? A Riot most 100 ezer dollárt fizet, ha hibát találsz a VALORANT-ban.

A Riot célja, hogy az egyik legjobb FPS játékot készítse el. Az ilyen címeknél gyakran az a hiba, hogy a csalók átveszik a hatalmat, és a játékélményt földbe döngölik. Ezért most a Riot 100 ezer dollárral jutalmazza azt, aki hibát talál az anti-cheat rendszerben.

A HackerOne oldalán cégek keresnek etikus hackereket, akik segítenek számukra kiküszöbölni a különböző problémákat. A cégek között a Riot Gamest is megtaláljuk, és különböző hibákért különböző összegeket fizetnek. Céljuk, hogy védjék a játékosaikat és az adataikat. Ezzel szeretnék elérni, hogy a Vanguard a létező legjobb anti-cheat legyen, és hogy a hivatalos nyári megjelenésre, minden hibát kiküszöböljenek vele kapcsolatosan.

100 ezer

Az első csalót már ki is tiltották, és sajnos nagyon sokan próbálnak átjutni a rendszeren. Látszik, hogy még van rajta javítani való, és hogy most is tökéletesítik.

Szerintem egy jó irány, amit a fejlesztők alkalmaznak. 100 ezer dollárral is ösztönzik az etikus hackereket, hogy hibát találjanak a rendszerben. Ha sikerül a segítségükkel tökéletesre fejleszteni a rendszert, az lenne a hab a tortán.

Szerintetek létezik csaló mentes játék?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×