Megnéztük mit is tartogat számunkra a Thermaltake Level 20 GT gépház. A nagy méret kedvelőinek ez egy prémium kategóriás ház.

A Thermaltake 2018-ban ünnepelte 20. évfordulóját. A saját születésnapját új gépházak kiadásával ünnepelte, melyből egyet mi is leteszteltük. Íme a Thermaltake Level 20 GT bemutatója.

Külső és kinézet

A Thermaltake Level 20 GT egy prémium kategóriás gépháznak számít. Tálalásban nem aprózták el, hiszen már a csomagolása is brutálisan nagy. Hivatalos súlya a gépnek 19,1 kg, így a csomagolásból való kiszabadításához lehet segítségre lesz szükséged. Miután a külső réteget lehámoztuk már érthetjük, hogy miért is ilyen súlyos ez a szerkezet. A ház  5 milliméter vastag edzett üveggel van körülvéve, aminek köszönhetően minden oldalról bele tudunk lesni. Típusát tekintve a Full Tower kategóriába sorolható.

Thermaltake

Forrás:https://play3r.net/

Forrás:https://play3r.net/

Forrás:https://play3r.net/

A kialakítása tökéletesen szimmetrikus, ami nem csak a gépház oldalára terjed ki, hanem a felül elhelyezett IO panelekre is. Az egyik oldalán a bekapcsoló gomb mellett, a HDD ledet, reset gombot, fejhallgató és mikrofon bemenetet találjuk meg. A másik oldalán a panelnek 5 darab USB bemenet található, amiből 2 darab 2.0-ás, 2 darab 3.0-ás és egy C típusú.

A házat felfordítva láthatjuk, hogy magabiztos lábakon áll, mely mind a ház súlyát, mind a beleépített alkatrészek tömegét megtartja. Emellett levehető  rácsos porfogókat is felszereltek, mely a takarításában nagy segítséget tud nyújtani.

Forrás:https://play3r.net/

Mit takar a belső?

Miután az edzett üvegablakot eltávolítjuk a ház főkamrája tárul fel előttünk. Nem meglepő, hogy mindenfajta alaplapot képes befogadni köztük az E-ATX típusúakat is. A ház elején négy darab 88,9 milliméteres merevlemeztartó található, amelyek pozícióját szabadon állíthatjuk, vagy akár ki is vehetjük. A tápegységet a Thermaltake GT alján helyezték el, aminek a tetejére pluszba egy SSD tartót is felszereltek. Gyárilag nem tartalmazza a tápegységet, ezt nekünk kell beszerezni. Ez maximum 220 milliméter hosszú lehet. Mindenesetre érdekes húzás a gyártó részéről, hogy a teljesen edzett üvegablakkal körülvett házban a PSU-ra is felszereltek egy pici ablakot.

Forrás:https://play3r.net/

A Thermaltake Level 20 GT-be egy 310 milliméteres VGA fér be, ha bent hagyjuk a HDD tartókat. Abban az esetben, ha ezeket kiszereljük, egy 410 milliméterest is kényelmesen beleilleszthető.

Thermaltake

Forrás:https://play3r.net/

A ház hátuljába lesve egy beépített ventilátort találunk. Az alap GT-ben egyetlen egy található, az RGB változatba azonban többet is szereltek. Talán egy prémium kategóriás házba azért többet is rakhattak volna. Mindenesetre radiátor méret szempontjából a lehetőségeink határtalanok.

Thermaltake

Forrás:https://play3r.net/

A hátsó fal hátulján további 3 SSD tartó van hegesztve, melyre csavarral erősíthetjük fel a tárhelyet. Emellett néhány kábel köteleselégre kialakított csomópontot is találunk. Mivel innen is belátunk érdemes szépen kikábelezni, mivel a legcsúnyább művek is láthatóak lesznek. Talán a Thermaltake itt egy sötétített fóliát elhelyezhetett volna az üvegen, hogy ne látszódjon a teljes káosz.

Thermaltake

Forrás:https://play3r.net/

Összefoglaló

A Thermaltake Level 20 GT mindenképpen azoknak ajánlott, akik szeretnek a méretekkel hódítani. Ez nem éppen az apró és könnyűsúlyú gépházak közé sorolható. Emellett, ha szeretjük fotózni, vagy nézni, hogy mi hajtja a gépünket, akkor is remek választás lehet. Alaplap szempontjából minden méretet befogad. VGA-nal se feltétlenül kell figyelnünk arra, hogy vajon be fog-e férni, mert valószínűleg a válasz igen lesz.

Amennyiben ti magatok is megvizsgálnátok, a gyártó oldalát itt találjátok!

 

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×