Egy cég olyan profi gulág párbajozókat keres, akik megtanítanák a többi játékosnak, hogyan nyerjék meg a börtön harcot. Ráadásul nem kis pénzért.

A kompetitív játékokért már elég masszív összegeket fizetnek a különböző tornákon. Egy ilyen versenyen nagyon fontos, hogy minden egyes pontját a játéknak elsajátítsuk, és a legjobbak legyünk mindenhol. Beleértve akár a gulág párbajon is.

A Fortnite-ban már saját tutorunk is lehet, valamint rengeteg oldal ajánl különböző edzői tippeket. Most a Warzone is hasonló útra lép, és név szerint gulág gurukat keres, aki segít azoknak az egyedeknek, akik sok időt töltenek a börtönben.

gulág

Az OnBuy oldalán rengeteg mindent vásárolhatunk, és most Warzone specialistákat keres a pozíció betöltésére. A meló alatt azonban, nem csak a gulág harcokra, hanem a többi apró tippre és trükkre rá kell vezetni a játékosokat, ami a győzelemhez vezeti őket a fejlődés útján.

gulág

Nagyon sok rekordot döntenek meg mostanában a Warzone játékosok, ráadásul már nem is kis ember mennyiség száll Verdanskban párbajra. A melóért amúgy 35 fontot kapnánk óránként, ami durván 14 ezer forintnak felel meg. Lehet, hogy én is elkezdek ráülni a Warzone-ra ilyen órabér mellett. Ráadásul a koronavírus miatt úgy is sokan otthon vannak, és külföldön előszeretettel szeretik igénybe venni a különböző coaching szolgáltatásokat.

Ha szeretnétek az önéletrajzotokba beleírni, hogy Gulág Guruk vagytok, akkor ezen az oldalon tudtok jelentkezni a melóra. Sok sikert minden jelentkezőnek.

Ti készen álltok a tanításra?

×